Aquest cap de setmana s’ha disputat el XX Campionat d'Espanya Màster de tir amb arc a la localitat de Beasain (Guipúscoa) on l’olesà José Luis Amador ha finalitzat a l’onzena posición final després de sumar 1142 punts a les sèries, 266/277/287/312, a les distàncies de 70/60/50/30 metres, que el van situar com segon millor català en arc recorbat.
La jornada de dissabte es va disputar sota unes dolentes condicions meteorològiques, una intensa pluja, que va dificultar la precisió dels arquers i com a consecuencia unes discretes marques, tot i així, l’objectiu de JL Amador de superar la barrera dels 1000 punts es va superar. La jornada de diumenge va ser mmolt millor en marques per part de tots els esportistes participants.
El cap de setmana del 9 i 10 d’abril es disputarà la segona jornada de la LLiga Catalana a la localitat de l'Arboç, on Amador domina a la categoria Màster després de la 1a jornada disputada.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies