L’activitat “Aiguagim com a eina d’intervenció social” ha estat seleccionada per participar al V Congrés del Tercer Sextor Social que tindrà lloc del 14 al 17 de juny en diferents espais de la ciutat de Barcelona.
La proposta d’activitat de la Federació va ser una de les 238 propostes que s’han presentat per part d’entitats de tot tipus, tant grans com petites de tot el territori i també, de diferents àmbits d’actuació.
Els principals objectius del Congrés, organitzat per la Taula del Tercer Sector sota el lema 'Créixer socialment', són enfortir la identitat, els valors i les capacitats del tercer sector social, reclamar més i millors polítiques socials públiques en l’actual context de crisi económica i enfortir l’aliança del tercer sector social amb els poders públics i els altres agents socials, objectius que la Federació comparteix totalment.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies