Aquest cap de setmana es celebra el XX Campionat d'Espanya Màster de tir amb arc a la localitat de Beasain (Guipúscoa) on participa l'arquer català d'arc adaptat, Josep Lluís Amador. Hi hauran més de 65 esportistes inscrits al Campionat.
José Luis Amador, després de la brillant participació en la modalitat de Sala, on es va proclamar campió de la LLiga Catalana i medalla de bronze al Campionat de Catalunya open, espera mantener el seu bon moment de forma en la competició d’aquest cap de setmana al Pais Basc, será la primera competició a l’aire lliure de la temporada.
Amador, expresident de la FCEDF, cometirà al nacional Màster round FITA, a les distàncies de 70/60/50/ i 30 metres, El seu objectiu en aquesta competició será trencar la barrera dels 1100 punts.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies