Del 16 al 18 de març es celebra el XXX Campionat d’Espanya d’Esquí Alpí per a persones amb discapacitat física a l’estació d’esquí de Sierra Nevada (Granada) amb la participació de quatre esportistes de la FCEDF.
José Luis Vicente i l’Alba Coma disputaran les proves de slalom especial, slalom gegant i també a la super combinada, per la seva part, José Miguel Segurola i Carles de Albert participaran a les proves de slalom gegant i la super combinada. L’objectiu de tots ells es realitzar unes molt bones marques.
 
Durant els mateixos dies i, en paral.lel al Campionat d’Espanya d’Esquí Alpí, s’havia de disputar el Campionat d’Espanya de snowboard però finalment es disputarà en properes dates en una seu per determinar.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies