Aquest cap de setmana s’ha disputat a Plasència el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes en edat escolar on la selecció catalana ha finalitzat en una meritòria cuarta posició final a la categoria masculina, a només dos punts del podi final. En la classificació conjunta Catalunya ha finalitzat en cinquena posició.
La delegació catalana estava formada únicament per nois, nedadors de la FCEDF, Giovanny Tunari, Pol Sallent, Iker Ruiz i Pablo Errando i un representant de la FECPC, Pol Puiggener, dirigits tots ells pel seleccionador Xavi Cenzano. Destacar la tercera posició de Pol Puiggener a la prova de 100m braça amb 282,8 punts i també la seva millor marca personal a la prova dels 100m lliures amb un temps de 1'48.08. A la categoria masculina, Andalusia s’ha proclamat campiona per les millors segones posicions finals ja que va acabar empatada amb Castella i LLeó amb 46 punts, La Rioja amb dos punts més que Catalunya va completar el podi final amb 35 punts. A la classificació conjunta (masculina i femenina) Castellà i LLeó va guanyar per davant d'Andalusia i València amb Catalunya en cinquena posició.
Aquesta competició té un marcat caràcter inclusiu englobant, dins la mateixa competició, la participació conjunta de nedadors de les federacions uniesportives, en aquest cas de natació.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies