Avui diumenge ha finalitzat el Campionat d’Espanya de Natació per Comunitats Autònomes que s’ha disputat aquest cap de setmana al CN Sabadell amb una gran assistència de públic i amb el triomf de la Selecció de Catalunya amb 568 punts.
A la darrrera jornada, disputada aquest matí, han estat decisius els relleus finals on la Selecció Catalana ha guanyat els 4x100m estils tant en categoria masculina com femenina, a més de les grans marques i proves realitzades pel conjunt dels esportistes de la selecció, en especial,f en aquesta darrera jornada Toni Ponce que ha batut el rècord d’Espanya a la prova dels 200m estils amb un temps de 2’53’78. Han completat el podi les seleccions de València (533 punts) i Canàries amb 484 punts. Per Jesús Lázaro, responsable de l’equip tècnic de Catalunya “ha estat un gran Campionat, amb molt bones marques i mínimes per anar als Jocs Paralímpics”.
 
Amb aquesta victòria, la selecció catalana revalida el títol que, des de la temporada 2009-2010 ha guanyat de forma consecutiva.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies