Aquest dissabte 2 d’abril es disputa una jornada més de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre el Club Comkedem i els Dracs Guttmann a les 12h a l’Escola Sagrat Cor de Sarrià.
Després de més d’un mes sense competició (dissabte 20 de febrer va tenir lloc la 4ª jornada), amb aquest partit entre el segon i el tercer classificat torna la LLiga Catalana d’hoquei que, durant aquest mes d’abril, disputarà les dues darreres jornades. Si dissabte vinent el Club Comkedem guanya a Dracs Guttmann s’aseguraria finalitzar en la segona posició final de la competició.
 
Dissabte 16 d’abril es disputarà la darrera jornada de la competició amb el partit entre l’ADB Barberà i els Dracs Guttmann.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies