Aquest dissabte 23 de gener s’ha disputat el primer partit de la 3ª jornada de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes amb el partit entre els Dracs Guttmann i l’ADB Barberà al Pavelló de l’Hospital Guttmann a Badalona amb victòria per l’equip visitant per 4 a 9.
El partit, primer d’aquest 2016 de la LLiga Catalana, va començar amb clar domini visitant i un gran joc de tot l’equip que els va permetre arribar al descans amb un clar 5 a 1 al seu favor. La segona part va començar amb la mateixa intensitat que els primers 20 minuts però poc a poc i degut a la claretat en el marcador de l’ADB Barberà, es va relaxar el joc i en els minuts finals l’equip local va marcar 2 dels seus 4 gols. El jugador més destacat del partit va ser Sánchez que va marcar 4 dels 9 gols de l’ADB Barberà.
La 3ª jornada finalitzarà el proper dissabte dia 30 de gener, amb el partit entre el Club Comkedem i el Sant Rafael.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies