Aquest diumenge 17 de gener ha començat una edició més de la LLiga Catalana de slalom amb la celebració de la primera jornada al Pavelló de la Mina de Sant Adrià del Besos. Aquesta primera jornada ha comptat amb la presència de set esportistes de la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Física, sis de les Escoles Federatives i un com independent.
Ha estat una gran primera jornada amb cinc rècords de Catalunya en categoria Júnior i un rècord de Catalunya i Espanya absolut protagonitzat per la nostra esportista, Judith Rus (WS1B), amb un temps de 2'10" 16, a la prova cronometrada.
Guillem Pérez va ser un dels grans protagonistes de la jornada, rècord de Catalunya a la prova cronometrada amb 2’10’’85 a la categoria WS1B i també a la prova d’eliminació amb un temps de 24’’70. També van participar, Wallid Serghini (WS1A) i Alex Rose, Raúl Gallart, Oriol Ruiz i Anna Marin de les Escoles Federatives (WS1B).
La segona Jornada de Lliga Catalana de Slalom es disputarà el dissabte 20 de febrer a Sant Feliu de Llobregat.
 
(*) FE DE ERRATAS: L'Oriol Ruiz (WS1B) amb un temps 1’57”32 en la prova cronometrada, acredita el Rècord d’Espanya (a falta d’homologació per la FEDPC) i de Catalunya. El Rècord d’Espanya i Catalunya adjudicat a Judith Rus, queda invalidat, ja que va és superior al de l’Oriol. Més informació consultar resultats
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies