Dissabte 23 de gener comença la 3ª jornada de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes amb el partit entre els Dracs Guttmann i l’ADB Barberà al Pavelló de l’Hospital Guttmann a Badalona. Aquest será el primer partit del 2016 d’aquesta disciplina. La 3ª jornada finalitzarà el proper dissabte 30 amb el partit entre el Club Comkedem i el Sant Rafael.
Les instal.lacions del Club Natació Terrassa seran l’escenari del Campionat de Catalunya d’hivern de natació amb la presència dels millors nedadors i nedadores catalans del moment. Destacar la participació en categoria masculina de Miguel Luque, Toni Ponce i Óscar Salguero. Núria Marquès, Sarai Gascón (que va aconseguir la mínima per participar a Rio 2016 la setmana pasada) i Júlia Castelló lluitaran per la victòria a les seves disciplines a la categoria femenina.
Durant el proper cap de setmana també es disputa el Campionat de Catalunya absolut i adaptat de de tir amb arc defensiu i ofensiu i la 2ª jornada de la LLiga Catalana de boccia.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies