Aquest cap de setmana s’ha disputat a la ciutat francesa de Toulouse el “Tournoi Impulsion de Wheelchair Rugbi” on l’equip català del BUC Wheelchair Rugbi s’ha proclamat campió després de realitzar un gran torneig. L’objetiu principal de la competició, destinada a equips rookies, era treballar el desenvolupament d’aquest esport a França, on el rugbi és un dels principals esports. Van participar quatre equips francesos i el Barcelona Universitari Club.
L’equip català va guanyar els tres primers partits, va guanyar amb autoritat al Grenoble per 22 a 10, al Toulon per 23 a 20 i al Toulouse3 per 19 a 16. Grans resultats davant equips francesos, un país, on el rugbi en cadira de rodes fa més de 12 anys que es practica. El darrer partit de la primera fase es va perdre contra el Montpellier per 24 a 17.
La gran final del torneig la van jugar el BUC contra el Montpellier, un partit molt disputat on al final es va impossar el BUC per un ajustat 19 a 17 guanyant d’aquesta manera el primer torneig internacional on l’equip català participava amb l’objectiu de seguir aprenent i tecnificant aquest esport que es practica a Catalunya des de fa solament 2 anys.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies