Inscripció tècnics ROPEC

Amb la modificació de la Llei, totes les persones amb formació i experiència federativa poden registrar-se al ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya). En aquest sentit, l’article 8 de la Llei 7/2015, adhereix una disposició addicional, la sisena, a la Llei 3/2008, amb el text següent:

«Sisena. Inscripció de professionals amb formació i experiència contrastada en l’àmbit esportiu en el Registre de Professionals de l’Esport de Catalunya
»1. Les persones amb formació i experiència contrastada en l’àmbit esportiu i que exerceixen llur activitat en el sector esportiu d’acord amb el que estableix l’article 2.2 de la Llei 3/2008 poden obtenir un certificat per a la inscripció en el Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya com a professionals del sector esportiu. L’Escola Catalana de l’Esport, com a òrgan docent del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, ha d’expedir aquest certificat amb la presentació prèvia de la sol•licitud corresponent i de l’informe preceptiu de la federació esportiva catalana corresponent que acredita la formació federativa i l’experiència en l’àmbit esportiu del sol•licitant.
»2. La tramitació del certificat a què fa referència l’apartat 1 gaudeix, d’una manera excepcional, d’una bonificació equiparable a la taxa per l’emissió d’un duplicat del certificat al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya, durant un període màxim de dos anys a comptar de la data d’entrada en vigor d’aquesta llei.»

Totes aquelles persones majors d'edat que hagin realitzat algun curs de formació amb la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, amb un mínim de 65h:

–    Monitor: 65 hores
–    Entrenador nivell bàsic: 65 hores
–    Entrenador nivell mitjà:  180 hores
–    Entrenador nivell alt: 210 hores
–    Director esportiu: 210 hores

I que disposin de 700 hores d'experiència (en qualsevol de les categories professionals, mitjançant contractes laborals, vida laboral, certificat d'empresa, certificat de voluntariat,…)
Podran sol•licitar l'accés al ROPEC. Els passos a seguir són els següents:

1.    Sol•licitar el certificat de formació a la FCEDF i recollir-lo (aquest tràmit l'haurà de fer la persona sol•licitant directament).

2.    Omplir el full per realitzar el pagament de la taxa a l'entitat bancària especificada. La mateixa entitat és qui segella el document (podeu descarregar el document aquí ).

3.    Anar presencialment a un dels punts de tramitació, omplir el full de sol•licitud que us lliuraran i lliurar els documents (informe FCEDF i document segellat per l'entitat bancària). Trobareu aquesta informació aquí .

Es recomana que tothom qui compleixi els requisits realitzi els tràmits per registrar-se al ROPEC amb la major brevetat possible.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies