Aquest dissabte 23 de gener s’ha celebrat el Campionat de Catalunya d’hivern de natació adaptada a les instal.lacions del Club Natació Terrassa amb un gran nivel de participació i on Sarai Gascón (CN Terrassa) i Miguel Luque (San Rafael) han estat els millors nedadors.
A la categoria femenina, la nedadora del CN Terrassa, Sarai Gascón ha guanyat la prova dels 50m lliures obtenint una gran puntuació, 925 punts. Per la seva part, el nedador del Club San Rafael, Miguel Luque ha guanyat la prova dels 50m braça amb la millor puntuació de la tarda 870 punts. A la categoria de clubs, s’ha imposat el CN Mataró amb 99 punts, seguit del CN Sabadell amb 62 punts i el CN Barcelona amb 30. 
Aquest Campionat de Catalunya d’hivern de natació adaptada ha estat organitzat per la Federació Catalana de Cecs amb la col.laboració de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física.
Natació
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies