El President de la Federació, el Sr. Josep Giménez, ha estat el protagonista de l’entrevista del Programa “Zona UFEC”, dirigit pel periodista Toni Castro, de La Xarxa de comunicació local que es va emetre dissabte dia 9 per la nit.
Durant l’entrevista es va fer un repàs de la història de la Federació destacant el punt d’inflexió que van representar els Jocs Paralímpics de Barcelona 1992, “van canviar completament la filosofia de l’esport adaptat” va destacar Josep Giménez durant l’entrevista. La transferencia d’alguns esports a les Federacions respectives, la llicència única, els reptes de futur de la Federació, la negociació amb l’Ajuntament de Badalona per la gestió del CEM Montigalà van ser altres dels temes que es van tractar durant l’entrevista.
En aquest enllaç pots escoltar l’entrevista realitzada al Programa Zona UFEC.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies