La Magic Line és una mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables. Una edició més, la Federació participarà en aquest solidari esdeveniment.
L'esdeveniment central és una caminada per equips i no competitiva pels turons de Barcelona, que tindrà lloc el proper diumenge 28 de febrer de 2016. Durant els mesos previs, els equips participants es marquen un repte solidari i fan activitats de captació de fons per aconseguir-lo. Nosaltres ja tenim l’equip inscrit per participar en la caminada de 10 kilòmetres. Si vols col.laborar amb un donatiu ho pots fer en aquest enllaç .
Existeixen també altres maneres de col.laborar. En el següent enllaç  podreu trobar més informació al respecte. Sant Joan de Déu destina els fons captats amb la Magic Line a programes de suport a persones en situació vulnerable com: ajuts socials, pisos d'inclusió, teràpies complementàries, cooperació internacional i recerca.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies