La setmana del 14 al 18 de desembre es van portar a terme les activitats de cloenda de les Escoles d’iniciació Esportiva que organitza la Federació a les delegacions de Barcelona i Lleida. Aquesta és una nova iniciativa que portem a terme aquesta temporada per tal de que els nens que formen part de les escoles gaudeixin d’un dia especial per compartir amb les famílies.
Durant aquesta jornada de cloenda es realitzen diferents activitats on poden participar els pares per viure en primera persona tot el treball que fan els seus fills durant tota la temporada, a més també es una petita xerrada entre tots els participants i els tècnics de cada escola informen de les progressions del grup i l’evolució del seu fill.
A l’escola de Barcelona, per diferents raons no es va poder portar a terme la cloenda però a la sessió que es va organitzar a Lleida es va diputar un partit amb els tècnic i els voluntaris que hi assisteixen amb regularitat a les sessions. Per finalitzar la jornada es va fer una xerrada amb tots els participants.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies