El Festival de la Infància, una de les cites més tradicionals durant les festes nadalenques, torna del 27 de desembre al 4 de gener al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. La diversió està, de nou, assegurada.
Des dels seus inicis el 1963, l'objectiu del Festival és entretenir i fomentar entre els més petits valors com la creativitat, la solidaritat i el respecte pel medi ambient, a més de promoure l'esport, la cultura i l'alimentació sana. 
Per a aquesta edició, des de la FCEDF, el proper dimarts 29 de desembre volem contribuir amb la dinamització d’un estand d’esport adaptat, perquè els petits amb discapacitat tinguin un espai pensat especialment per a ells. D’altra banda, també volem que tothom en general conegui la nostra realitat esportiva, es sensibilitzi en la normalitat i la viabilitat de l’esport adaptat, així com empatitzi amb els esportistes amb diversitat funcional i la capacitat de superació.
Per aquesta raó, l’estand que la FCEDF dinamitzarà el proper dimarts, estarà obert a tot tipus de persones sense distinció quant les seves capacitats.
Com sempre, a més de les activitats que la FCEDF presenta, el Festival de la Infància inclourà jocs interactius, espectacles de màgia, teatre i titelles, zones per practicar esports, i tallers relacionats amb l'ecologia, el reciclatge i l'alimentació.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies