Aquest dimarts 22 de desembre s’ha aprovat al Ple de l’Ajuntament de Badalona l’acord signat entre la FCEDF i el consistori.
Després de quatre anys de lluita, podem fer menció a la dita “la gent parlant s’entén” gràcies a l’equip de treball dirigit per la regidora d’EUiA en matèria d’esports, la Sra. Maria Gallardo, i a Pablo Diaz, coordinador d’esports de l’Ajuntament de Badalona.
La FCEDF, qui portava manifestant la seva dificultat per a la gestió del pavelló sense l’acompliment del conveni signat en 2010 per part de l’Ajuntament, deixarà de gestionar el poliesportiu el proper dia 29 de febrer de 2016. A partir del dia 1 de març, seguint l’acord signat, el pavelló continuarà funcionant sota la gestió de l’Ajuntament de Badalona, sent el personal que treballa a la instal·lació el mateix que fins ara. 
D’aquesta manera, esperem, que els treballadors, entitats i usuaris del pavelló, no pateixin cap trasbals en el seu dia a dia. Volem donar les gràcies a totes aquelles persones que han contribuït al bé de la FCEDF durant aquest temps, perquè sense elles, el camí hauria sigut molt més difícil.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies