Aquest dissabte 9 de gener, s’ha celebrat una sessió d’entrenament de la Selecció Catalana de Rugbi en cadira de rodes que es va portar a terme a les instal.lacions del CAR de Sant Cugat. La sessió d’entrenament, en horari de matí i tarda, s’ha realitzat amb motiu de la preparació del proper Campionat d'Espanya de Comunitats d’Autònomes.
Durant les dues sessions es va treballar aspectes tàctics, com per exemple, la sortida de la pilota, la pressió t-press i la defensa en zona i també aspectes tècnics com treballs amb la cadira de rodes i exercicis amb pilota. A l’entrenament van assistir els vuit jugadors de la selecció dirigits pel cos tècnic format pels seleccionadors David Campón i Paula Murillo. 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies