Dins del V Congrés del Grup Delevop que va tenir lloc a l’Universitat de Comillas de Madrid el passat dimarts 15 de desembre es van fer entrega a diferents entitats i organitzacions del Segell de Qualitat, una de les entitats va ser la FCEDF.
L’entitat certificadora Bureau Veritas, per concesió del Club Excelència en gestió, otorga aquests Segells cap a l’Excelència Europea 200+ a les entitats que acrediten una millora continua en tots els procesos de treball de la Federació. El primer certificat es va obtenir l’any 2011 i s’ha anat renovant cada dos anys. 
La Federació va estar representada en l’acte d’entrega pel President, el Sr. Josep Giménez i la gerent, Núria Font. 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies