Aquest any 2015 tanquem les activitats incloses dins del programa Esport Adaptat a l’Escola, que la FCEDF ofereix a tots els centres d’ensenyament i centres de formació de tècnics i professionals de l’educació física, amb una dinamització al Col·legi Sant Gabriel de Ripollet.
El proper dimarts 22 de desembre realitzarem una jornada de sensibilització consistent en una xerrada inicial de sensibilització realitzada per un esportista paralímpic, seguit de la pràctica de quatre modalitats esportives adaptades (voleibol terra, ciclisme, boccia i bàsquet en cadira de rodes), per acabar realitzant una posada en comú de l’experiència viscuda.
L’activitat serà realitzada per tal de dinamitzar al voltant de 60 alumnes de 3r de l’ESO, entre les 9 a les 13 hores, a les instal·lacions del propi Col·legi.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies