Aquest diumenge han començat una sèrie d’entrenaments de la Preselecció catalana absoluta de bàsquet en cadira de rodes que s’ha portat a terme al CAR de SantCugat amb jugadors i jugadores dels Clubs, UNES FCBarcelona, Global Bàsquet i CE CEM BCR. 
Aquests entrenaments es plantegen com a preàmbul preparatori pels diferents compromisos on participarà la selecció, com el Campionat d’Espanya per CCAA i el Torneig Internacional Ciutat de Barcelona. Aquesta primera sessió ha estat dirigida pel nou seleccionador Juanjo Lázaro.
Els jugadors convocats per aquesta primera sessió d’entrenament han estat: Óscar Onrubia, Molina, Ortiz, Jofre, Domenech i J. Nuñez del Club global Bàsquet, per part de l’Escola AFA, D.Martinez, I. Martinez, C.Rodriguez, O.Perez i T.Lopez i per part del CE CEM BCR O. Gil i M. Alcoba.
Les dates d’entrenament seran:
– Diumenge 20 de Desembre de 2015
Horari: de 10:00 a 18:00 hores
– Diumenge 24 de Gener de 2016
Horari: de 10:00 a 18:00 hores
– Diumenge 28 de Febrer de 2016
Horari: de 10:00 a 18:00 hores
– Diumenge 10 d’Abril de 2016
Horari: de 10:00 a 18:00 hores
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies