Diumenge 14 de desembre es va portar a terme una doble sessió d'entrenament de la Selecció Catalana de Quad-rugbi al CAR de Sant Cugat. L’objectiu d’aquestes sessions de treball és la preparació del Campionat d'Espanya de Comunitats Autònomes.
Es van portar a terme dues sessions d’entrenament, matí i tarda, en les que es treballen aspectos tècnics que no es poden entrenar en les sessions semanals d’entrenament. Es va treballar el sistema defensiu i ofensiu amb diferents dinàmiques amb jocs per cohesionar també al grup i diferents mini partits amb diferents objectius que s’havien treballat durant les sessions que van dirigir David Campón i Paula Murillo als jugadors de la selecció catalana que són els jugadors del Club BUC.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies