Aquest cap de setmana del 12 i 13 de desembre ha finalitzat la Lliga Catalana de tir amb arc organitzada per la FCTA que s’ha disputat durant quatre jornades on, les tres millors puntuacions, han sumat com millors puntuacions. El nostre esportista en arc adaptat, Josep Lluís Amador, ha guanyat la LLiga Catalana de veterans a l’obtenir en les tres millors tirades 1536 punts. Altres arquers que han participat en categoria sènior, Hèctor Garcia ha finalitzat 9è amb 1434 punts i la femenina Marta Alarcon vuitena amb 747 punts. En arc compost Jesús López ha finalitzat 7è al sumar 1657 punts.
 
D’altra banda, destacar que des del 10 al 13 de desembre han estat concentrats en el Centre d’alt Rendiment a Sierra Nevada -Granada- els esportistes catalans en arc adaptat Sergio Llamas, Jesús Martínez i com ajudant de suport Manuel Llamas. Els tècnics de la RFETA, Almudena Gallardo i Irene Cuesta, que han treballat millores tècniques i ajust de material, de cara a afrontar el 2016 amb més optimisme a causa dels compromisos internacionals previstos, dos classificatoris pels Jocs Paralímpics de Brasil, campionat d’Europa i un Campionat Internacional a Holanda.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies