El proper dimecres 9 de desembre a les 18.30h es portarà a terme al Palau Robert, l’acte commemoratiu dels 67 anys de la Declaració Universal dels Drets Humans al que assistirà el President de la FCEDF, Sr. Josep Gimenez i la gerent, Sra. Núria Font. 
L’acte consistirà en una lectura dels articles de la Declaració per part de diferents personalitats del món de l’esport, ja que des de l’organització de l’esdeveniment creuen que l’esport és una eina al servei del desenvolupament de la Pau.
Entre les diferents personalitats del món de l’esport que faran la lectura es trobarà l’esportista de Rugbi del Club BUC, Oriol LLuís, qui forma part de la Selecció Catalana de Rugbi en cadira de rodes de la FCEDF, guanyadora per dos anys consecutius del Campionat d’Espanya d’Autonomies.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies