Aquest dimecres dia 3 de desembre, Dia Mundial de les persones amb Discapacitat, ha tingut lloc l’ofrena floral al monument “Superació”, obra dedicada als esportistes paralímpics. El monument es troba situat a la Plaça de l’Esglèsia del recinte de LLars Mundet de la Diputació de Barcelona i la Universitat de Barcelona (UB).
L’acte ha comptat amb la presència dels presidents i representants de les Federacions Esportives Catalanes d’Esports per a les diferents discapacitats i també han assistit el Sr. Santi Siquier, Representant Territorial Barcelona del Consell Català de l’Esport, la Sra. Maite Fandos de la Diputació de Barcelona, Ana Ayuste González, Vicedegana Facultat Educació Universitat de Barcelona, la Sra. Carmela Fortuny. SISPAP, el President de l’Unió de Federacions Catalanes, el Sr. Gerard Esteva, i representants de Clubs i entitats relacionades amb la Discapacitat.
En el parlament previ a l’ofrena floral, el President de la FCEDF, el Sr. Josep Giménez, va destacar la tasca que fan cada diariament Associacions i Entitats a favor de les persones amb discapacitat i l’agraïment a les Institucions pel recolçament que sempre han tingut cap aquest col.lectiu. L’acte ha finalitzat amb una foto de familia de tots els presents.
 
A més de les autoritats que han intervingut durant l'acte, la Federació també vol agraïr la presència de:
 
– Sr. Ferran Felius. Vicepresident DINCAT
– Sr. Jordi Durà. Representant FC Barcelona
– Sra. Esther Eroles. Fundació Johan Cruyff
– Sr. Manel Eiximeno. President FCEC
– Sr. Benet Muñoz. President FESC
– Sr. Joan Lluís Monteys. Vicepresident ACELL
– Sr. Victor Fernández. Tresorer ACELL
– Sr. Nicolau Municio. Secretari FECPC
 
Moltes gràcies a tots!!! 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies