El proper dijous 10 de desembre, la FCEDF realitzarà una jornada de formació a futurs tècnics superiors en activitats físiques sobre l’esport adaptat. En conveni amb l’Escola d’Estudis Universitaris i Superiors Formatic Barna, dinamitzarem una jornada teòrico-pràctica basada en els esports de bàsquet en cadira de rodes, voleibol terra, boccia i ciclisme.
La formació rebuda servirà perquè en un futur, quan els estudiants arribin al mercat de treball, puguin promocionar i sensibilitzar als seus futurs alumnes en el món de l’esport adaptat.
La formació es realitzarà a les Instal·lacions Esportives de la UB, a l’avinguda Diagonal, 695-701 de Barcelona.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies