Dins del programa Esport Adaptat a l’Escola, que la FCEDF ofereix a tots els centres d’ensenyament i centres de formació de tècnics i professionals de l’educació física, el proper divendres 11 de desembre realitzarem una jornada de sensibilització i promoció a l’escola de primària Vaixell Burriac, Av. de l'Arquitecte Eduard Ferrés, 81 de Vilassar de Mar.
La finalitat del programa és donar a conèixer l’esport adaptat a la ciutadania per sensibilitzar-la de la seva normalitat i viabilitat, així com promoure la seva pràctica en el col·lectiu de discapacitats.
La jornada consistirà en una xerrada inicial de sensibilització realitzada per un esportista paralímpic, seguit de la pràctica de tres modalitats esportives adaptades (esgrima, handbike i bàsquet en cadira de rodes), per acabar realitzant una posada en comú de l’experiència viscuda.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies