Diumenge 22 de novembre es va disputar a Sant Andreu de la Barca la 3a jornada de Lliga Catalana de Sala de tir amb arc  on l’arquer Josep Lluís Amador va batre el rècord de Catalunya a la categoria veterà aconseguint 527 punts, superant en 5 punts l’anterior rècord. 
Amb aquesta puntuació, Amador, domina a la LLiga Catalana en categoria veterà. Pel que fa a la categoria sènior, Hèctor Garcia, va sumar 467 punts i la femenina Marta Alarcón va millorar la seva marca personal obtenint 387 punts. En arc compost sènior, Jesús López aconseguia a Figueres sumar 545 punts. Les marques aconseguides no els van dónar opció per entrar a les finals.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies