El CAR de Sant Cugat acull amb un gran èxit de participació, la primera jornada de PROMONAT
Tots els participants valoren positivament la celebració d’aquestes jornades com a promoció de la natació base a Catalunya
Dissabte, 21 de novembre, s’ha celebrat al CAR de Sant Cugat la primera jornada de PROMONAT, projecte creat per les federacions d’esport adaptat amb l’objectiu de potenciar la natació adaptada de base a Catalunya. Un total de 15 nedadors i 12 tècnics de les tres federacions implicades, FCEDF, FECPC i FCECS, hi han participat, fent de la cita un èxit de l’esport català. 
A nivell tècnic, la jornada ha permès valorar el nivell dels nedadors i interactuar amb els seus respectius entrenadors, per poder seguir amb la seva millora; així com, ha servit també per compartir experiències amb les famílies dels esportistes que han assistit a la jornada informativa que obria la jornada.
El resultat final d’aquesta primera trobada ha estat molt satisfactori, la majoria de participants era la primera vegada que estaven convocats a una sessió técnica d’aquestes característiques i la experiència ha estat valorada com a molt gratificant, alhora que ha generat moltes ganes de fer més trobades. Per concloure la jornada es van repartir diplomes de la jornada a nedadors i entrenadors participants.
El projecte de base de la natació adaptada
PROMONAT neix amb l’objectiu principal de facilitar les millores de la base de la natació adaptada a Catalunya treballant des de diferents vessants. 
Formar a tècnics en l’entrenament i les adaptacions que els esportistes necessiten en funció de la discapacitat, seria una de les vies. Però també es pretén incentivar les relacions i la comunicació entre tècnic-esportista, esportista-esportista, tècnic-tècnic, compartir els coneixements, aprenentatges i vivències entre els agents participants al projecte (principalment esportistes i tècnics) i, per últim, però no menys important,  millorar aspectes tècnics bàsics dels nedadors que ajudin en la seva progressió esportiva, contribuint a la formació integral del nedador.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies