Del 16 al 19 de novembre es va celebrar a la ciutat holandesa de Landgraaf la primera cita del calendari d’Snowboard IPC, un esdeveniment amb tres competicions de Banked-Slalom i la clasificació mèdica europea. Dos esportistes catalans, Astrid Fina i Adrià García, han participat a l’European Cup i també a les dues proves de la World Cup.
Astrid Fina va acabar en la tercera posició a la primera de les proves de l’European Cup. A les dues proves de la World Cup va acabar totes dues a la cuarta posició, una bona manera de començar la temporada. Per la seva banda, Adrià García, va finalitzar en la sisena posició de l’European Cup  i també, a la mateixa posición, a la primera de les proves de la World Cup mentres que a la segona no va tenir tanta sort i va patir una caiguda sense consecuències en la seva sèrie.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies