Aquest dissabte 21 de novembre s’ha disputat el partit corresponent a la 3a Jornada de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes, que s’ha tingut que avançar una setmana, amb l’enfrontament entre l’Escola UNES AFA i el CE BCR CEM de l’Hospitalet amb victòria per l’equip visitant per un clar 18 a 50.
El partit va començar amb igualtat en el joc, però poc a poc, l’equip visitant, el CE BCR CEM, va anar impossant el seu millor joc, al final de la primera part la diferència era de 10 punts superior a l’equip de l’Hospitalet, 10 a 20. La segona part va ser totalment diferent, l’Escola UNES AFA amb un equip en construcció i formació no va poder resistir el ritme del CE BCR CEM i es va veure superat completament. El resultat final del partit va ser 18 a 50 a favor dels visitants.

El partit que s’ha aplaçat de la 2ª Jornada de la LLiga Catalana entre el CE BCR CEM i el Club Global Bàsquet es disputarà el dissabte 12 de decembre al Pavelló Gornal (C/ Can Trias 20 de l’Hospitalet de Llobregat).