Aquest dissabte 21 de novembre s’ha disputat el darrer partit de la 2ª Jornada de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes amb el partit entre els Dracs Guttmann i l’Associació Comkedem amb victòria visitant per un clar 2 a 15.
Els Dracs Guttmann es van veure superats des de bon començament de partit per un Comkedem que va sortir a l’atac i que ja guanyava per 5 a 1 en els primers 10 minuts de partit, al final de la primera part el marcador reflectia un clar 2 a 6 a favor de Comkedem. El protagonista de la segona part i, també del partit, va ser el jugador amb el dorsal 6 del Comkedem, Oliver Vilela Vargas, que va marcar els 9 gols en aquesta segona part i que va acabar el partit sent l’autor de 14 dels 15 gols del seu equip. Aquesta victòria de l’Associació Comkedem deixa als Dracs Guttmann com l’únic equip que encara no ha guanyat un partit en aquesta edició de la LLiga Catalana.
Amb aquest partit finalitza la competició d’hoquei en cadira de rodes en aquest any 2015. La 3ª Jornada de la LLiga Catalana començarà amb el partit entre els Dracs Guttmann i l’ADB Barberà dissabte 23 de gener del 2016.