Amb motiu de la Setmana de la discapacitat organitzada per l’Ajuntament de Reus, al voltant de la celebració del Dia internacional de les Persones amb Discapacitat del 3 de desembre d’enguany, la FCEDF participarà en el desenvolupament d’esdeveniments programats pel dissabte 28 de novembre i pel dijous 3 de desembre.
La primera de les dinamitzacions, del 28 de novembre, es realitzarà a la plaça de la Llibertat de Reus de 10 a 14 hores. Es desenvoluparà una jornada de sensibilització i promoció esportiva amb les modalitats de bàsquet en cadira de rodes, ciclisme i voleibol terra. La jornada és oberta i gratuïta per a tota la població que estigui interessada en assistir-hi, independentment de si tenen discapacitat o no. 
Es completa la participació en la Setmana de la Discapacitat amb l’aportació d’un esportista d’alt nivell que formarà part dels ponents de la taula rodona sobre l’esport adaptat, que es realitzarà el dia 3 per la tarda, a l’espai Cal Massó de Reus.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies