Aquest dissabte 31 d’octubre s’ha disputat el segon partit de la primera jornada de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes amb l’enfrontament entre l’ADB Barberà i el Club Comkedem, al Pavelló Maria Reverter de Barberà del Vallès amb clara victòria de l’ADB Barberà per 17 a 2.
El partit va ser dominat per l’equip local des del començament. Entre els jugadors Rodriguez i Sánchez van marcar onze dels dotze gols que l’ADB Barberà va marcar a la primera part. La segona part va ser més igualada i el marcador parcial va ser de cinc a dos a favor de l’equip de Barberà que es va imposar per 17 a 2 al final del partit. Amb aquest resultat, els dos equips favorits per guanyar la Liga Catalana han guanyat amb claretat els seus partits.
 
La segona jornada de la LLiga Catalana començarà dissabte 14 de novembre amb el partit entre el Club San Rafael i l’ADB Barberà, al Pavelló Nord. Rda. Collsalarca nº 4 (Sabadell) a les 12h, són els dos equips favorits per guanyar la LLiga Catalana.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies