Del 21 al 31 d’octubre s’ha celebrat el Mundial d’atletisme per a persones amb discapacitat que s’ha disputat a Doha, amb la participació de dos esportistes catalans amb discapacitat física, Rafa Botello i Jordi Madera.
A la primera prova, els 1.500m categoria TS4, Rafa Botello va participar a la segona sèrie acabant novè amb una marca de 3:24:67. Per la seva banda, Jordi Madera va participar a la tercera sèrie acabant en la sisena posició final amb un temps de 3:11:06. Tots dos esportistes van quedar fóra de la final.
Als 5.000m categoria TS4, els resultats van ser força semblants. Rafa Botello va acabar en la vuitena posición de la seva sèrie amb una marca de 11:43:77. Jordi Madera va acabar sisè de la seva sèrie amb un temps de 10:54:13. Les marques aconseguides no els va dónar opció per entrar a la final.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies