En el marc de les Jornades 'L'esport fa escola', organitzades per l'Ajuntament i la Universitat de Barcelona a les instal·lacions de l'INEFC, el passat divendres 30 d'octubre la FCEDF va participar en el seminari pràctic de l’esport adaptat, dinamitzant una sessió tècnica sobre el bàsquet en cadira de rodes.
Aquestes jornades són un espai de formació continuada del professorat per fomentar la relació, l’intercanvi i la reflexió sobre l’activitat física i l’esport en edat escolar dels professionals d’aquests àmbits a la ciutat de Barcelona. 
Amb la presència de 10 docents, vàrem fer una sessió teòrico-pràctica bassada en el treball tècnic dels desplaçaments en cadira de rodes amb conducció de la pilota, els passes i els llançaments, per finalitzar amb situacions reals de joc.
La valoració dels participants ha estat molt positiva, fet que demostra la puntuació de 9,9 sobre 10 quant a grau de satisfacció de l’activitat.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies