Hoquei en cadira de rodes elèctrica
És la modalitat d’hoquei practicada per jugadors que van en cadira de rodes elèctrica. Depenent de les seves capacitats, els jugadors poden jugar amb stick manual (ordinari) o un stick en forma de “T” lligat als baixos de les cadires.
 
És un esport col·lectiu amb situacions molt variades d’atac i defensa que requereix gran destresa per conduir la cadira, la pilota i l’orientació espacial.
 
A nivell català, la FCEDF organitza la lliga catalana d'hoquei en cadira de rodes en la que poden participar esportistes de la FCEDF i la FECPC.
Petanca
 
Els esportistes amb discapacitat física el poden practicar tant dempeus com amb cadira de rodes manual o elèctrica. A les competicions es juga en modalitat d’equips de tres jugadors (triplets). El rectangle de joc i les normes de joc són exactament iguals que els de la petanca estàndard. L’objectiu d’aquest esport és deixar les teves boles més a prop de la bola objectiu més petita, anomenada “boliche”. 
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies