Quad-rugbi
És la modalitat de rugbi practicada per jugadors amb grans afectacions (generalment tetraplegia o triple amputació) que juguen en cadira de rodes.
 
És un esport col·lectiu amb moltes situacions d’atac i defensa que requereix gran fortalesa i resistència. Els bloquejos, les fintes i les conduccions són una peça important dintre de la lògica interna del joc.
Slalom
El slalom és un esport d’habilitat en cadira de rodes que tracta de salvar els obstacles dins d’un circuit: girs, canvis de direcció, 360º, etc., que exigeixen a l’esportista rapidesa, coordinació i tècnica per acabar el recorregut fixat en el menor temps possible cometent el mínim nombre d’errors (tocar o tirar un pivot).
La pràctica del slalom està oberta tant a usuaris de cadires manuals com elèctriques.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies