Dijous 1 d’octubre a partir de les 19h a l’INEFC de Barcelona, es celebra l’acte de presentació de la nova secció de Quad-rugbi (o rugbi en cadira de rodes) del Barcelona Universitari Club. Aquest és un dels clubs de rugbi més antics de Barcelona i, en l’equip de la nova secció, hi haurà jugadors que han estat campions d'Espanya amb la selecció catalana d'aquest esport per persones discapacitades.
A l’acte hi asistiran, Hugo Fernández, president del BUC i el president de la FCEDF, Josep Jiménez. A continuació de la presentació l’equip realitzarà el seu primer entrenament a les mateixes instal.lacions de l’INEFC.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies