El proper dilluns 5 d’octubre a les 18.00 hores tindrà lloc al Saló d’Actes de l’Institut Barcelona Esports (Av. de l’Estadi, 40 · 08038 de Barcelona) la presentació de les activitats que la nostra Federació portarà a terme a la ciutat de Barcelona durant la temporada 2015-2016, gràcies, en gran part, a la predisposició i suport de l’Institut Barcelona Esports (IBE).  Les activitats que es presentaran, entre les quals s’inclouen algunes novetats, són les següents: 
PROGRAMA HOSPISPORT (REHABILITACIÓ): 
– AQUAGYM (nova activitat d’aiguagym adaptat que començarà aquesta temporada). 
– ACTIVITAT AQUÀTICA AL CEM LA VERNEDA 
PROGRAMA D’INICIACIÓ ESPORTIVA:
– ESCOLA DE BÀSQUET EN CADIRA DE RODES 
– ESCOLA DE NATACIÓ 
ALTRES ACTIVITATS i SERVEIS: 
– III DIUMENGE INCLUSIU DEL 8 DE NOVEMBRE DE 2015 
– PROGRAMES D’ESPORT ADAPTAT A LES ESCOLES  
– PROGRAMES DE PROMOCIÓ DE L’ESPORT ADAPTAT 
– ESDEVENIMENTS DE SENSIBILITZACIÓ DE L’ESPORT ADAPTAT
És important que confirmeu la vostra assistència a l’adreça de correu electrònic info@esportadaptat.cat (o al telèfon 93.340.92.00), detallant nom i cognoms de l’assistent o assistents.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies