El passat 23 de setembre, en un acte del Consell Superior d’Esports realitzat a Barcelona, la nedadora Sarai Gascón va rebre la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu de mans del seu president, Miguel Cardenal.
L’esportista de Terrassa va guanyar una medalla d’or i de plata als Mundials de natació de Glasgow. A més també té dos medalles de plata i una de bronze aconseguides als Jocs Paralímpics de Pekin 2008 i Londres 2012.
En el mateix acte, presentat per l’esquiador Jon Santacana, també es van premiar altres nedadores de primer nivel com Mireia Belmonte i Melani Costa entre d'altres esportistes.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies