Del 2 al 4 d'octubre s’ha disputat a les instal.lacions de l'Atlètic Terrassa el XXV Campionat de Catalunya Open de Tenis en cadira de rodes "In memoriam Oliver Puras" que ha guanyat el tenista Quico Tur amb una gran autoritat sobre la resta de rivals.
A les semifinals de dissabte, Quico Tur va guanyar a Carlos Pina per un doble 6/1. Per la seva part Juanjo Rodríguez també va guanyar el seu partit contra José Coronado per 6/2 i 6/3. A la final de diumenge, Quico Tur es va imposar a Juanjo Rodriguez per 6/3 i 6/0.
A la competició de dobles, Quico Tur formant parella amb José Coronado no van donar cap opció a la parella F. Prat i P. Fadrique als que van guanyar a la final per un clar 6/0 i 6/1.
Aquest ha estat el primer Campionat de Catalunya de Tennis Adaptat on la Federació ha col.laborat en la seva organització després de la signatura del conveni d’integració d’aquest esport en la Federació Catalana de Tennis.