Amb motiu de la celebració de l’edició del 25è Campionat de Catalunya Open de Tennis en cadira de rodes, es realitzarà paral·lelament al torneig una jornada de sensibilització i promoció dirigida per la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), amb col·laboració de la Federació Catalana de Tennis (FCT).
L’activitat es realitzarà el dissabte dia 3 d’octubre de 2015, entre les 11:15 i les 12:45 hores, a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club, i és oberta i gratuïta per a totes aquelles persones de qualsevol edat, discapacitades o no, que desitgin viure i sentir l’experiència del tennis en cadira de rodes.
La jornada es desenvoluparà amb xerrades, visualització de partits de competició, pràctica de l’esport en cadira de rodes i petits encontres en parelles, amb l’objectiu d’apropar als participants a la realitat de les persones amb diversitat funcional, per tal de promoure una millor comprensió de la seva motricitat i les seves possibilitats envers l’activitat física i l’esport.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies