El passat dimecres 23 a les 19:30h va tenir lloc al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, la recepció per part del Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, a un conjunt extens d’esportistes de la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física, Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i Federació Catalana de Cecs.
Durant el seu parlament, Ivan Tibau ha subratllat que “l’esport ens fa a tots iguals i integra persones”. El secretari general de l’Esport ha agraït el treball de les tres federacions, que “fan possible la pràctica esportiva de les persones en els clubs” i ha mostrat el desig de “donar més suport” des del Govern català a aquestes disciplines “en un futur immediat”. A l’acte també van asistir tots els Presidents de les tres Federacions reconegudes.
Van ser reconeguts, els esportistes de la selecció catalana d’hoquei en cadira de rodes que es va proclamar campiona al Campionat d’Espanya de Comunitats Autònomes. També els components del Club San Rafael, ja que va guanyar el Campionat d’Espanya de Clubs, la LLiga Catalana i la Copa Catalunya d’hoquei en cadira de rodes. La selecció catalana de Quad-rugbi que es va proclamar campiona d’Espanya. Els grans resultats obtinguts pels nostres nedadors al Campionat del Món de Glasgow i al Campionat d’Espanya Escolar i al Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes on Catalunya es va proclamar campiona també van ser reconeguts per aquests grans resultats. Els joves de la selecció infantil de Boccia de la FECPC van ser altres esportistes reconeguts pels seus èxits
Els esportistes van estar acompanyats pels tècnics de les respectives seleccions i també pels seus familiars en aquest merescut reconeixement.
Foto: Jordi Estruch
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies