Aquest divendres per la tarda s’ha signat el conveni d’integració amb la Federació Catalana de Tennis pel qual el tennis adaptat pasa a gestionar-se a través de la Federació Catalana de Tennis. A l’acte de la signatura, presentat per Daniel Nart, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa han asistit el President de la FCEDF, Josep Giménez, i el President de la FCT, Joan Navarro. També va estar present, Carles Muñoz, President de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals.
Amb la signatura d’aquest conveni, l’esport del tennis, pasa a ser gestionat per la Federació Catalana de Tennis tot i que la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física col.laborarà en les diferents competicions i també continuarà promocionant l’esport dintre de les activitats de promoció de l’esport adaptat. 
Per Josep Giménez “és un dia important, un pas important per l’esport adaptat i la seva inclusió. Aquesta col.laboració es pot fer extensible també a altres Federacions, per anar tots junts i fer un tennis adaptat molt més fort.”. Per la seva part, Joan Navarro va destacar que “ho estaven esperant des de fa molt de temps, i aixi donarem molt millor servei a tot els nens que volen començar a jugar al tennis”
L’acte de la signatura va tenir lloc dins de la presentació del XXV Campionat de Catalunya Open de Tennis Cadira de Rodes amb la participació d’alguns dels millors jugadors de Catalunya i Espanya. També es farà una jornada de sensibilització durant el torneig.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies