La setmana del 13 al 19 de juliol s’ha disputat a Glasgow el Mundial de natació adaptada, la competició més important d’aquesta temporada pels nostres nedadors i on l’equip paralímpic espanyol ha aconseguit 22 medalles de les quals, 9 han estat aconseguides per nedadors catalans.
Sarai Gascón, s'ha consolidat com la reina de la velocitat ja que va revalidar l'or en 50m lliure de l’anterior Mundial, també destacar la plata en 100m papallona, Miguel Luque segueix sent una garantía i així ho va demostrar aconseguint l'or als 50m braça i la Júlia Castelló, va donar la sorpresa aconseguint el bronze en 100m braça.
També cal destacar, els dos components més joves que debutaven a les cites Mundialistes i ho van fer amb nota d’excel.lent. Núria Marqués, la gran sensació de l’equip espanyol, va aconseguir 4 medalles, una plata en 400m lliure i tres bronzes en 100m esquena, 100m papallona i 100m lliure i l'Òscar Salguero, plata en 100m braça. 
Els nedadors van estar recolçats pels entrenadors Juan Carlos Quevedo i en Jaume Marcé. (FOTO: IPC Swimming)
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies