Aquest cap de setmana del 17 al 19 de juliol s’ha disputat el 68è campionat d’Espanya de tir amb arc absolut i 4a d’Arc Adaptat a la localitat tarragonina de Cambrils amb la participació d’aproximadament dos-cents esportistes, entre ells, quatre discapacitats en Arc Adaptat.
Destacar en arc compost sènior i Arc Adaptat a Jesús López que, a la fase prèvia, es va situar el 31è de la general absoluta amb 669 punts i va ser el millor català absolut en la modalitat d’arc compost i en Arc Adaptat aconseguint la medalla de plata, just a 7 punts del campió el gallec  Guillermo Rodríguez. López va entrar a les rondes eliminatòries i va caure eliminat a 1/16 de final per Gonzalo Sànchez (Castella Lleó) 140/145.
En arc recorbat Adaptat, Jesús Martínez ha guanyat la medalla de bronze amb 488 punts. Josep Lluís Amador es va quedar amb 19 punts menys, 469 i al 5à lloc, Hèctor Garcia va sumar 441, millorant d’aquesta manera la seva millor marca personal.