Aquest cap de setmana del 18 i 19 de Juliol s’ha disputat el XI Campionat d’Espanya en cadira de rodes al Poliesportiu Jose Caballero de la localitat madrilenya d’Alcobendas. El campionat ha tingut un gran èxit de públic durant els dos dies de competició on els clubs catalans han estat els grans dominadors, el CDM San Rafael es va proclamar campió i l’ADB Barberà subcampió d’Espanya.
El CDM San Rafael ha estat l’equip més fort del Campionat on, s’ha imposat en tots els partits amb força claretat amb excepció del duel contra l’altre equip català, l’ADB Barberà, en el que va ser el partit més igualat i amb més emoció del Campionat ja que es va decidir en els darrers minuts i solament per un gol de diferència, 11 a 10, a favor del San Rafael. L’ADB Barberà també va guanyar els seus partits davant dels equips rivals de Madrid i de València aconseguint d’aquesta manera el subcampionat.
Amb aquesta victòria i el segon lloc, l’hoquei en cadira de rodes català es consolida, també a nivel de Clubs, com el millor hoquei de tota Espanya i la LLiga Catalana com la competició més forta de tot l’estat.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies