Aquest matí s’ha celebrat la final del 22è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet femení en cadira de rodes, “V Memorial Joan Palau i Francàs” que ha tingut lloc al CEM de l’Espanya Industrial, amb l’enfrontament entre els Leopard de Guyenne Bordeaux i la Selecció catalana, amb victòria de l’equip de Burdeus per 66 a 45.
El partit va començar amb molta igualtat entre els dos equips i al final dels primers 10 minuts, l’equip de Burdeus guanyava solament d’un punt, 10 a 11. L’intensitat va pujar en el segon quart i l’equip francés va agafar una diferència que va resultar decisiva pel partit, al descans ja guanyava per 29 a 18. Durant la segona part, la Selecció Catalana va anar a remolc en el marcador i inclús L.G. Bordeaux va anar ampliant la diferència fins el 66 a 45 final.
Abans de la final va tenir lloc una exhibició de bàsquet inclusiu i també la participació del Grallers i geganters de Sants. Durant la Jornada també es va celebrar un concurs de triples que va guanyar el jugador de la Selecció Catalana Raúl Ortiz.